v
                    
PLESCH BV
Coaching, Consultancy en ConflictoplossingHomepagina 
Producten & Dienstverlening
Over Benita Plesch 
Visie 
Contact 
Links 
 
 Een belangrijke visie van Plesch bv is dat ons bedrijf duurzame oplossingen biedt voor uw vraagstuk.
Bij al onze producten en dienstverlening  is empowerment ons uitgangspunt. Dit betekent zoiets als in je kracht staan en ook anderen in hun kracht zetten of helpen. De aanpak is visie- en ontwikkelgericht en betekent betrokkenheid van deelnemers om samen naar realistische en implementeerbare oplossingen te zoeken.  Onze inzet is gericht op daadwerkelijke en houdbare veranderingen. En die bereiken wij ook, samen met u.


Het bedrijf is onafhankelijk zonder enige binding met andere partijen. Onze adviezen zijn onafhankelijk en derden worden slechts op basis van kwaliteit ingeschakeld of aanbevolen.  Duurzaamheid wordt vormgegeven mede door de gekozen werkmethoden.   Het Empowerment instrumentarium wordt veel ingezet als gedachtengoed voor mensen en bedrijven die daadwerkelijk iets willen doen voor onze wereld en de duurzaamheid ervan;  
zie ook  empowerment-netwerk.nl .
 
Benita heeft een praktisch werkboek over persoonlijke ontwikkeling geschreven. Meer onder  lieveleonie.nl .

Plesch bv steunt verder de stichting Wereldcoach.  Voor iedere afgerond coachingstraject hier in Nederland wordt een bijdrage gestort voor de opleiding van een coach in India, die vrouwen onder de allerarmsten uit de onderdrukking helpen via de empowerment methodiek.   Een gecoachte hier=een gecoachte daar! De website is te vinden op wereldcoach.nl .


WEBDESIGN BY namtrah
VORIGE PAGINA
EN 
NL